Portal ini diwujudkan sebagai satu wadah untuk berkongsi dan menyebar maklumat serta peristiwa yang berlaku di sekolah ini sejajar dengan konsep memasyarakatkan sekolah. Pandangan, cadangan atau komen adalah dialu-alukan dan boleh disalurkan terus kepada kami.
Terima kasih.

Sabtu, Januari 26, 2013

Sambutan Maulidur Rasul 1434H / 2013M

Majlis Sambutan Maulidur Rasul 1434H peringkat sekolah telah dijalankan dengan jayanya pada 25 Januari 2013. Sambutan diadakan secara sederhana tetapi meriah dengan penyertaan semua warga SKPE yang bersama-sama bergotong-royong memasak serta membuat persediaan sebelum majlis dijalankan.
Sambutan dimulakan seawal jam 8.00 pagi dengan perarakan berjalan kaki sejauh 0.5 km melalui sekitar kampung. Sebelum ceramah dijalankan, satu acara menulis dan mewarna tulisan khat telah dijalankan yang melibatkan semua murid.
Ceramah Maulidur Rasul pada tahun ini telah disampaikan oleh Ustaz Shahrul Rizal bin Sati dari SMK Tan Sri Abdul Kadir.
Selepas selesai mendengar ceramah, semua hadirin telah dihidangkan dengan jamuan nasi minyak yang dimasak secara bergotong-royong.


2 comments:

Tanpa Nama berkata...

sedapnya makan nak sikit boleh.

Crypto Phone Support on Rabu, Januari 02, 2019 5:53:00 PTG berkata...

Interested to enter the world of Blockchain? Do you want to open your Blockchain account? If yes, take the stepwise assistance from the experts who have been working in this domain since ages and know now all the solutions and tricks to overcome from any error. Just dial Blockchain support number at 1-800-665-6722 and get instant and ultimate solutions from the experts. The experts are always ready to guide users irrespective of time.Visit website:- http://www.cryptophonesupport.com/wallet/blockchain

Catat Ulasan

 

edited

Dikemaskini pada 25 Februari 2013 jam 10.09 am

Paparan terbaik 1024 x 768 ke atas

Sila gunakan MOZILLA FIREFOX 3 ke atas sahaja. Portal ini tidak diuji sepenuhnya menggunakan browser lain.

Penafian : Kami tidak bertanggung jawab di atas sebarang kerosakan atau kehilangan akibat penggunaan bahan di dalam portal ini.

PORTAL RASMI SK PENYABONG ENDAU Copyright © 2012 Diselenggara oleh cikgu ijam