Portal ini diwujudkan sebagai satu wadah untuk berkongsi dan menyebar maklumat serta peristiwa yang berlaku di sekolah ini sejajar dengan konsep memasyarakatkan sekolah. Pandangan, cadangan atau komen adalah dialu-alukan dan boleh disalurkan terus kepada kami.
Terima kasih.

Ahad, Februari 10, 2013

Program Headcount & Akujanji UPSR 2013


Majlis pembentangan headcount calon-calon UPSR SKPE 2013 serta akujanji ibu bapa dan pelajar telah dijalankan pada 8 Februari yang lepas. Majlis yang berlangsung di Dewan SKPE itu telah dirasmikan oleh Guru Besar yang di dalam ucapannya menekankan tentang kepentingan pengetahuan ibu bapa tentang pencapaian semasa anak-anak. Beliau turut mengharapkan agar wujud kerjasama yang erat di antara ibu bapa dengan pihak sekolah demi kelangsungan pembelajaran anak-anak. Pada majlis itu juga laporan tentang TOV dan ETR calon, unjuran 2013, pencapaian 2012 serta program-program kecemerlangan yang sedang dan akan dijalankan sepanjang 2013 telah dibentangkan oleh Setiausaha Peperiksaan Cikgu Zamri Basumi. Majlis diakhiri dengan lafaz akujanji oleh semua ibu bapa serta calon-calon UPSR.

 
 

1 comments:

USA Blockchain on Rabu, Januari 02, 2019 2:30:00 PTG berkata...

Difficulties in sending cryptocurrency to another wallet in Blockchain
Are you in the middle of sending cryptocurrency to another wallet in Blockchain but experiencing difficulty related to the same? If you can resolve the error completely, dial Blockchain support number 1800-665-6722 and avail all the full-fledged assistance from the specialists who will guide you in the accurate direction and deliver quality-driven solutions.visit:- http://www.cryptophonesupport.com/wallet/blockchain

Catat Ulasan

 

edited

Dikemaskini pada 25 Februari 2013 jam 10.09 am

Paparan terbaik 1024 x 768 ke atas

Sila gunakan MOZILLA FIREFOX 3 ke atas sahaja. Portal ini tidak diuji sepenuhnya menggunakan browser lain.

Penafian : Kami tidak bertanggung jawab di atas sebarang kerosakan atau kehilangan akibat penggunaan bahan di dalam portal ini.

PORTAL RASMI SK PENYABONG ENDAU Copyright © 2012 Diselenggara oleh cikgu ijam